Kamil Mariánek

Články autora

Mozaika ze zimního ISPO 2003
Tip na trip

Mozaika ze zimního ISPO 2003

Před časem jsme přinesli základní informaci o 58. mezinárodním veletrhu sportovních potřeb a módy ISPO zima 2003, které počátkem února otevřelo své brány obchodníkům a odborníkům nejrůznějších sportovních odvětvích. Přinášíme první z několika článků o vybavení, které zaujalo na veletrhu ISPO naše externí spolupracovníky.

ISPO ZIMA 2003
Tip na trip

ISPO ZIMA 2003

Stejně jako v předchozích letech, nemohli redaktoři Světa outdooru ani letos chybět na 58. pokračování tradičního mezinárodního veletrhu sportovního vybavení a módy ISPO, zaměřeném na zimní sporty. Od soboty 1. do úterý 4. února 2003 ve 14 halách nového mnichovského výstaviště představilo své výrobky 1479 firem …

Zimní ISPO 2002 potřetí
Tip na trip

Zimní ISPO 2002 potřetí

Dnes se ještě jednou vrátíme na zimní ISPO 2002. Ne že by přineslo taková kvanta převratných novinek, ale přece jen bylo na co se dívat. S potěšením můžeme konstatovat, že novinky z Ispa byly již po měsíci k vidění na nedávno skončeném SPORT PRAGUE jaro 2002.

Výstava fotografií „Mezi zemí a nebem“ prodloužena
Tip na trip

Výstava fotografií „Mezi zemí a nebem“ prodloužena

Kdo nestihnul shlédnout výstavu velkoformátových fotografií Ládi Kamaráda „Mezi nebem a zemí aneb z vrcholů osmitisícovek až na konec světa“ má ještě šanci. Výstava byla prodloužena o týden, do 10.3.2002. 52 fotky formátu 1,5×1,5m jsou k vidění v Ambitu řádu menších bratří – Františkánů na pražském Jungmannově náměstí . A je na co koukat! Dýchne na vás výheň Sahary i mrazivý vichr himálajských osmitisícovek. Výstava je otevřena denně od 10.00 do 18.30 a její návštěva může být vítaným zpestřením jarního Sport Prague. Vstupné je symbolické 20Kč, pro studenty 10Kč.

Seminář Garyho Richtera
Tip na trip

Seminář Garyho Richtera

Před časem jsme v článku „Co mají společného Alpinus a Garmont?“ slíbili podrobnější informace ze semináře Garyho Richtera, specialisty na fyziologii lidské nohy. Dnes je přinášíme v článku Kamila Mariánka.